












Haki do wędzenia. Wykonane ze stali w różnych kształtach. Zastosowanie do wędlin oraz ryb.
Hak wędzarniczy do ryb Typ 20

Haki typ 20 zostały zaprojektowane głównie z myślą o wędzeniu ryb. Dzięki swojej konstrukcji zapewniają doskonałe trzymanie. Podwójne ostrze doskonale trzyma rybę podczas gdy rozpórka pozwala na dotarcie dymu do wnętrza i dokładniejsze jej uwędzenie
Wykonanie: 3mm Stal kwasoodporna.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Hak wędzarniczy do ryb Typ 21

Haki typ 21 zostały zaprojektowane głównie z myślą o wędzeniu ryb. Dzięki swojej konstrukcji zapewniają doskonałe trzymanie. Potrójne ostrze doskonale trzyma rybę podczas gdy rozpórka pozwala na dotarcie dymu do wnętrza i dokładniejsze jej uwędzenie
Wykonanie: 3mm Stal kwasoodporna.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Haki wkręcane - 5 szt

Haki wkręcane - stosowane są głównie w przypadku wędzenia ryb.
Wykonanie: 3mm Stal kwasoodporna.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Haki do wędzarni typu "S" - 5 szt

Haki typu "S" służą głównie do wędzenia mięs i szynek.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Hak wędzarniczy do ryb Typ 25

Haki typ 25 zostały zaprojektowane głównie z myślą o wędzeniu ryb. Dzięki swojej konstrukcji zapewniają doskonałe trzymanie. Potrójne ostrze doskonale trzyma rybę podczas gdy rozpórka pozwala na dotarcie dymu do wnętrza i dokładniejsze jej uwędzenie
Wykonanie: 3mm Stal kwasoodporna.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Haki podwójne - 5 szt

Haki podwójne - stosowane są głównie w przypadku wędzenia ryb ponieważ zapewniają lepsze trzymanie wędzonek. Swoje zastosowanie znajdują również podczas wędzenia schabu czy szynki
Wykonanie: 3 mm Stal kwasoodporna.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Haki do wędzarni typu "S - Asymetryczne" - 5 szt

Haki typu "S" służą głównie do wędzenia mięs i szynek.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny